Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0182-587070
  • info@vdsprong.nl
  • 0182-529799
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Momenteel staat de onderstaande vacature open bij ons administratiekantoor.

 

Assistent Accountant / Belastingadviseur 

Functie omschrijving

Voor ons administratiekantoor in Gouda zijn we op zoek naar een Assistent Accountant met affiniteit voor fiscale zaken voor 32 tot  40 uur per week. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het zelfstandig maken van jaarrekeningen, het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Ook de hieruit voortkomende advisering behoort tot jouw werkzaamheden. Daarnaast is relatiebeheer een belangrijk onderdeel van de functie.

Functie eisen

Voor de functie zijn we op zoek naar iemand met de volgende opleiding en vaardigheden:

  • een relevante HBO opleiding in de richting van fiscale economie, bedrijfseconomie, accountancy of aanverwant;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soort gelijke functie;
  • in het bezit van goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling;
  • flexibel en collegiaal.

Van der Sprong Administratie

Van der Sprong is een klein regionaal werkend administratie- en belastingkantoor, inmiddels ruim 60 jaar gevestigd in het centrum van Gouda. Wij richten onze dienstverlening op zowel bedrijven en instellingen als particulieren. Naast administraties, jaarrekeningen en belastingaangiften houden wij ons ook bezig met bedrijfsadvisering, begeleiding van startende ondernemers, bedrijfsovernames, kredietaanvragen en financiële vermogensplanning. Wij werken nauw samen met onze collega’s van Van der Sprong Assurantiën      (8 medewerkers / gevestigd in hetzelfde pand).

Je komt te werken in een dynamische werkomgeving. We kennen een informele en prettige werksfeer. Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijke- als vakinhoudelijk vlak, waarbij je zelfstandig mag opereren. Daarnaast kennen we uiteraard goede en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden om te solliciteren? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar onze manager administratie Harry Gahrmann, hgahrmann@vdsprong.nl. Je kunt eventueel ook per post solliciteren, Regentesseplantsoen 47, 2801CM Gouda. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harry Gahrmann of met algemeen directeur Jos van der Sprong (jos@vdsprong.nl) op 0182-587070.