Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0182-587070
  • info@vdsprong.nl
  • 0182-529799
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Momenteel staan de twee onderstaande vacatures open bij ons administratiekantoor.

 

Assistent Accountant / Belastingadviseur &

Administratief en fiscaal- medewerker.

Functie omschrijving

Voor ons administratiekantoor in Gouda zijn we op zoek naar een Assistent Accountant / Belastingadviseur en een administratief en fiscaal- medewerker voor 32 tot 40 uur per week. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het zelfstandig maken van jaarrekeningen en de daarbij behorende toelichtingen. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en het maken van kredietaanvragen en bedrijfsadvisering. Daarnaast houd je je bezig met fiscale advisering aan cliënten en inkomstenplanning. Tot slot behoort het opstellen van tussentijdse cijfers en prognoses tot jouw werkzaamheden.

Functie eisen

Voor de functies zijn we op zoek naar iemand met de volgende opleiding en vaardigheden:

  • een relevante MBO/HBO opleiding in de richting van fiscale economie, bedrijfseconomie, accountancy of aanverwant;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soort gelijke functie;
  • in het bezit van goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling;
  • flexibel en collegiaal.

Van der Sprong Administratie

Van der Sprong is een klein regionaal werkend administratie- en belastingkantoor, reeds 60 jaar gevestigd in het centrum van Gouda. Wij richten onze dienstverlening op zowel bedrijven en instellingen als particulieren. Naast administraties, jaarrekeningen en belastingaangiften houden wij ons ook bezig met bedrijfsadvisering, begeleiding startende ondernemers, bedrijfsovername, kredietaanvragen en financiële vermogensplanning.

Je komt te werken in een jonge en dynamische werkomgeving. We kennen een informele en prettige werksfeer. Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijke- als vakinhoudelijk vlak, waarbij je zelfstandig mag opereren. Daarnaast kennen we uiteraard goede en flexibele arbeidsvoorwaarden. We zoeken iemand die op de lange termijn graag wil leidinggeven.

Sollicitatieprocedure

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden om te solliciteren? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar Harry Gahrmann, Manager Administratie, naar hgahrmann@vdsprong.nl. Je kunt eventueel ook per post solliciteren, Regentesseplantsoen 47, 2801CM Gouda. Voor meer informatie contact opnemen met Harry Gahrmann op 0182-587070 of met Jos van der Sprong (jos@vdsprong.nl).