Hoe mogen we je helpen?

Doorverhuizen en hypotheek afsluiten

 

U overweegt uw huis te verkopen om door te verhuizen, een nieuwe uitdaging! Het kopen van een volgend huis zal namelijk één van de meest complexe gebeurtenissen in uw leven zijn. U wilt graag weten hoeveel u kunt lenen, wat voor soort hypotheek erbij hoort en wat uw netto maandlasten dan zijn. Het is fijn om dit eerst op een rijtje te hebben voordat u uw huis verkoopt en op zoek gaat naar uw volgende thuis.
 
Ook is het goed een beeld te krijgen van uw financiën in een toekomstige situatie. U wilt misschien kinderen en minder gaan werken, of de kinderen zijn het huis uit en u wilt graag van woning veranderen die ook tijdens uw pensioen nog betaalbaar is.
 
Wat is verstandig? We duiken graag samen in uw (toekomstige) situatie.Tot slot kunnen verschillende mogelijkheden van uw nieuwe hypotheek in kaart worden gebracht. Na het kopen van uw nieuwe woning zal sprake zijn van overwaarde, restschuld of u speelt quitte. Kan de huidige hypotheek worden meeverhuisd, of kunnen we nog een aflossingsvrije hypotheek afsluiten? Wat doet u met de overwaarde?
 
We adviseren u graag.
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie