Hoe mogen we je helpen?

Lidmaatschappen en registraties

Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn:

  • AFM
  • Kifid
  • KvK
  • Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs
  • College Bescherming Persoonsgegevens

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

 

De AFM (www.afm.nl) houdt krachtens de wet toezicht op ondernemingen die actief zijn in sparen, lenen, beleggen, verzekeren en pensioenen. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 1204 8376. Voor vragen over toezicht kun je terecht bij het meldpunt Financiële Markten via telefoonnummer 0900-5400540    (5 ct/min.).

   

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

 

Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht je toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kun je je wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Ons aansluitnummer bij Kifid is 300.018056.

 

Kamer van Koophandel (KvK)

 

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 83251774.

 

SEH-register Erkenning door de Stichting

 

De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting, die is opgericht met als doel om je te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma's, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs houdt in dat onze hypotheekadviseur(s) voldoen aan de vakbekwaamheid- en ervaringseisen. Zij zijn dan ook opgenomen in het SEH-register.