Hoe mogen we je helpen?

Nieuwbouwproject Westergouwe in Gouda

 

In Gouda lopen momenteel een aantal nieuwbouwprojecten, o.a. die op de Westergouwe. Ideaal voor starters en doorstromers op de huizenmarkt die willen wonen tussen natuurgebieden maar toch binnen no time in hartje Gouda willen zijn. Rust, ruimte, ontspanning en bereikbaarheid met de uitvalswegen A12 en A20 binnen handbereik. Maar wat komt er allemaal bij kijken als u zo’n woning gaat kopen? Zijn er subsidiemogelijkheden, of speciale startersregelingen? Wij weten wat er voor u belangrijk is. Kom daarom eens langs voor een gratis orienterend hypotheekgesprek!

Onafhankelijk advies en gratis hypotheekinformatie

Bij van der Sprong Assurantiën nemen we alle tijd voor u. We praten rustig de wensen en mogelijkheden door, leggen de hypotheekvormen uit en we vertellen of u in aanmerking komt voor speciale regelingen. En welke kosten er bij komen kijken. Want een hypotheek gaat altijd over veel geld en met de juiste keuzes kunt u veel besparen. Wij adviseren volstrekt onafhankelijk van banken en betrekken altijd uw persoonlijke situatie in ons hypotheekadvies. Het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis bij ons.

Maximale hypotheek, hypotheekvormen en woonlasten

Wilt u alvast het één en ander uitzoeken dan kan dat natuurlijk kijkt u eens op onze site bij:

Maximale hypotheek berekening

Hypotheekvormen

Woonlasten

Lees dat eens rustig door, en heeft u vragen contact ons gerust.

Wij helpen u graag bij uw woning in de regio

Of u nu gaat wonen in Gouda in de Westergouwe of Bodegraven, Boskoop, Reeuwijk, Waddinxveen, Moordrecht of ergens anders in het Groene Hart. Een nieuwbouwproject, een bestaand huis, we helpen u graag. We zitten in het centrum van Gouda, dus kom gerust eens langs. 

En wilt u weten wat uw woning waard is? Neem dan contact op met www.alphamakelaardij.nl voor een gratis waardebepaling.

 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
bereken hier uw scherpe zorgpremie
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie