Hoe mogen we je helpen?

Eerste huis kopen

 

Je eerste woning! Je bent op zoek gegaan of je bent nog aan het zoeken, en je vindt je droomhuis. Dus je wilt direct weten hoe het nu verder gaat.

 
Wat kun je financieren en wat wil je financieren? Wat wil je maximaal maandelijks betalen? Budgetteren met jouw adviseurs, om goed inzicht in de risico’s te krijgen. Wat krijg ik terug van de belasting en aan hypotheekrente? Hoe zorg ik ervoor dat mijn startershypotheek betaalbaar blijft als ik geen baan heb, als ik arbeidsongeschikt raak of als het uitgaat met je vriend of vriendin met wie je de kosten deelde?
 
Dit zijn zaken waar je een hypotheekadvies voor nodig hebt. In de verdere loop van je leven zullen financiële zaken steeds belangrijker worden.
 
Wij maken je wegwijs in alle hypotheekvormen gaan jouw hypotheekrenteaftrek berekenen en geven je een berekening van de maandlasten van jouw hypotheek. Daarnaast krijg je deskundig advies over het afdekken van risico's rond jouw hypotheek. Kortom, met het hypotheekadvies van van der Sprong Assurantiën weet je waar je aan toe bent. 
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
bereken hier uw scherpe zorgpremie
meer informatie